Wie zijn wij

Maximum is een adviesbureau voor het MKB dat kan bogen op jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen op het gebied van bedrijfskundige aangelegenheden. Maximum is opgericht door Bart Mijnster. Bart is vanuit die hoedanigheid jarenlang adviseur en vertrouwenspersoon van ondernemers. We spreken dezelfde taal.

Doordat Maximum toegang heeft tot een groot netwerk van specialisten, zijn wij in staat om maatwerk te leveren, ook als het gaat om het creëren van oplossingen voor specialistische vraagstukken. (onder andere op fiscaal en juridisch gebied, alsook op het gebied van risicobeheer)
Als ervaren specialist biedt Maximum zeer adequate ondersteuning op de vitale bedrijfsonderdelen. Na een gedegen analyse van de meest complexe situaties en vraagstukken gaan we doorgaans als leidinggevende aan de slag om het gewenste resultaat te realiseren. Visie, lef en daadkracht vormen hierbij de steunpilaren. Gedurende onze projecten opereren we als onderzoeker, bemiddelaar, begeleider, deskundige, coach, katalysator, manager of projectleider.

De jarenlange ervaring in uiteenlopende functies op hoger managementniveau en de meer dan 70 projecten stellen mij in staat om echt te helpen als een ondernemer, bestuurder of medewerker echt met ‘gedoe’ zit. Vraagstukken over jezelf of de perspectieven voor de organisatie/ instelling, waar je werkzaam bent, ik help je met een oplossingsgerichte instelling.

Groepswerk

Kennis

Trots

Contactformulier

Maak alvast kennis met Bart Mijnster. Zo kan hij u adequaat van dienst zijn, wanneer u vragen heeft.

Tel: 06-81882678
KvK: 2013972
BTW: 8101.95.586B01

13 + 6 =